Tjänsten består av tre olika delar; ungdomsprogram, ledarskapsutbildningar och sommarkollo.

Ungdomsprogram
Judiska församlingen genomför idag många olika program riktade till barn och ungdomar. Du kommer att ha det operativa ansvaret för dessa program. Det innebär att du ska planera och genomföra olika program/evenemang som är riktade till barn och ungdomar i åldrarna 15-25. I denna del kommer du jobba självständigt med uppbackning av vårt team. Du kommer även att vara ansvarig för de olika resorna som församlingen ordnar för unga, exempelvis; Israelresan, Birthright och March of the Living. I denna del kommer du att jobba tillsammans med Szilvi Somlai som är utbildningsansvarig.

Ledarskapsutbildning
Judiska församlingen har som ambition att utveckla sina ledarskapsutbildningar för unga. Ungdomskonsulenten ska tillsammans med Församlingens utbildningsansvarige arbeta med att utveckla ledarskapsutbildningar för åldrarna 16 till 25. I denna del kommer du att arbeta tillsammans med Szilvi Somlai som är utbildningsansvarig.

Sommarkollo
I tjänsten ingår även att arbeta med administration kring sommarkollot under framförallt våren. Du ska även arbeta som periodansvarig på sommarkollot under en av barnperioderna på sommaren. Jobbet som periodansvarig kräver att du bor på sommarkollot under tiden verksamheten pågår. I denna del så kommer du att jobba tillsammans med David Lejbowicz som är ansvarig för sommarkollot.

Tjänsten är tänkt att tillsättas den 1 september. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi ser gärna att den sökande:

  • Har dokumenterad ledarskapsutbildning/ar
  • Har baskunskaper inom judendom
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar
  • Har ”teamkänsla”
  • Är driven, strukturerad och lösningsorienterad
  • Är flexibel (då delar av jobbet kommer ske ute på Glämsta samt på helger och kvällstid)
  • Är serviceinriktad
  • Gärna har körkort

Tjänsten är en projektanställning under ett år. Om det faller väl ut och församlingen får fortsatt finansiering finns möjlighet till förlängning.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Szilvi Somlai tel. 0709-50 03 13 eller David Lejbowicz tel. 0709-29 00 70.

Sista dag för att söka tjänsten är den 2 juni.

Ansökan och CV skickas till:

Judiska församlingen i Stockholm
Szilvi Somlai
Box 7427
103 91 Stockholm

Det går även bra att maila in CV till: szilvi.somlai@jfst.se