Sessionssalen

Sessionssalen är församlingshusets samlingslokal. I detta vackra rum, med tydliga anor från ett annat sekel, hålls debatter, basarer och föredrag.
Fullmäktige sammanträder här och på lördagar efter gudstjänsten hålls en kidush där vinet välsignas. Många glädjestunder har firats i denna sal i samband med bröllop, namngivningar, bar/bat-mitsvas och födelsedagar.

Judiska församlingens vackra Sessionssal, 200 kvadratmeter i unik miljö mitt i Stockholms city, får hyras av församlingsmedlemmar.

Det tillhörande kosherköket är utrustat med allt för en fest upp till 130 personer. Du behöver inte ha någon koshervana för att hyra köket, du får all hjälp du behöver. Det tillhörande serveringsrummet kan väljas om man vill ta catering utifrån (mjölkig mat).

Kontaktperson Marianne Kisch, tel 08-587 858 20.
Mer info hittar du här! (PDF)

Kidush

Kidushen är en avslutning på gudstjänsten och arrangeras till glädje för samtliga synagogsbesökare. Kidushen kan vara ett tillfälle där en person/familj/förening vill fira något betydelsefullt tillsammans med många andra medlemmar och särskilt inbjudna. Det är glädjande att många familjer idag väljer att ha en kidush i Sessionssalen. Dock vill vi infomera om att ingen kan få en garanterad egen kidush. Finns det fler familjer som vill hålla kidush samma helg får man dela kidush. Välkommen att boka din kidush!

För mer information och bokning avseende Stora synagogan kontakta Gunila Lefébure, tel 08 587 858 24 eller gunila.lefebure@jfst.se för Jeshurun: www.jeschurun.se